Na Rameno sa vrátila súťažná atmosféra

Uplynulý víkend sa na Žiarskom rybníku niesol v znamení rybárskych pretekov. Príležitosť ukázať svoje kvality dostali po dvojročnej korona prestávke malí aj veľkí.

V sobotu nahodili ako prví v tejto sezóne mladí pretekári, v kategórii do 15 rokov. Súťažiť mohli samostatne, alebo v tandeme s dospelým rybárom. Počasie doprialo bezproblémový priebeh tejto milej udalosti, krorá sa tradične stáva príjemnou udalosťou pre celé rodiny. Súťažiacich prišli podporiť rodičia, starí rodičia, aj kamaráti. Aj keď rybky nespolupracovali úplne ideálne, spoznali sme víťazov a tak ako to býva zvykom, nikto neodišiel naprázdno 🙂 Ocenili sme najmladšieho účastníka, rybárky, najlepšieho detského pretekára, aj najlepší tandem.

Najmladším účastníkom detských pretekov bola 5-ročná Ninka Nárožná, najlepším detským pretekárom a rybárom, ktorý ulovil najväčšiu rybu sa stal Sofian Štefan. Najlepšiu súťažnú dvojicu vytvorili Maroš Gáfrik a Martin Karaska.

Táto prezentácia vyžaduje JavaScript.

Nedeľa už tradične patrila dospelým rybárom, ktorí od skorého rána súťažili o svoje prvenstvo. Najlepším rybárom sa stal Martin Sklenka, najväčšiu rybu, kapra dlhého 90 cm, ulovil Vladimír Mišura.

Všetkým rybárom gratulujeme, ďakujeme za účasť a prajeme úspešnú sezónu.

Táto prezentácia vyžaduje JavaScript.