Detským pretekom prialo počasie, potešila nás rekordná účasť

Detské rybárske preteky na VN Zákruty v Lovči sa už stali obľúbenou tradíciou a milým rodinným podujatím, na ktoré sa každoročne tešia nielen deti, ale aj dospelí

Dnes skoro ráno sa v Lovči zišli mladí rybárski nadšenci, ktorí si zmerali sily vo svojej kategórii, ale rovnako, aby zabojovali v súťaži dvojíc s dospelým rybárom. Hodnotenou rybou bol kapor, ktorý musel spĺňať minimálnu lovnú mieru 40 cm a za každý centimeter získal detský pretekár 1 bod. V súťaži dvojíc sa dospelému rybárovi za každý ulovený centimeter pripísalo do tabuľky pol boda.

Veľmi nás teší, že o rybársky šport majú záujem aj dievčatá a ich počet každým rokom rastie. Dnes sa na štart pretekov postavilo až 6 nádejných rybárok. Celkovo sa detské rybárske preteky tešili rekordnej účasti 28  detí, ktorých sprevádzalo 23 dospelých tímových kolegov.

Na záver prišiel na rad obed vo forme gulášu a slávnostné vyhodnotenie. Okrem hlavných kategórií sme nezabudli ani na najväčšiu rybu, najlepšie rybárky a samozrejme ani na najmladšieho účastníka pretekov.

Vďaka podpore partnerov a sponzorov z radov rybárov sa nám opäť podarilo pripraviť deťom a rodinám krásny deň strávený v prírode a pri vyhodnotení nikto neobišiel naprázdno 🙂

Kategória deti samostatne:

  1. miesto: Maroš Gáfrik
  2. miesto: Andreas Zontos
  3. miesto: Adam Bugár

SÚŤAŽ DVOJÍC (dieťa + dospelý):

  1. miesto: Michal Hauliš a Martin Karaska
  2. miesto: Maroš Gáfrik a Marian Gáfrik
  3. miesto: Alex Koreň a Jozef Pivarči

Najlepšia rybárka:

  1. miesto: Viktória Neuschlová
  2. a 3. miesto: Ninka Václavová a Klaudia Hrončeková

Najmladší účastník pretekov:

Ninka Václavová – 5 rokov

Najväčšia ryba:

Viktória Neuschlová, Andreas Zontos – kapor 51 cm

Táto prezentácia vyžaduje JavaScript.